Corona-pagina

Welkom terug op deze corona-pagina. Hier vind je alle brieven, filmpjes en links naar google meet. 

Kleuters

Voor de kleuters blijft de manier van werken hetzelfde: Op de Google drive (klik op het logo) vind je nog steeds alle activiteiten, tips ...

google-drive-google-logo-google-classroo
Leerlingen uit het lager

Wat te doen bij quarantaine?

1: enkel je kind is thuis

Je kind volgt mee via google meet. Enkel als hij of zij niet ziek is. De leerkacht stuurt een van de ouders bij het begin van de dag een e-mail met de link naar de google meet. De klasleerkracht of juf Els belt je hierover op.

2: de hele klas moet thuisblijven en krijgt les via google meet

Via onderstaande knop kom je in de drive. Hierin staat een document 'links naar google meet'. Klik elke ochtend op de link van de klas van je zoon of dochter. De kinderen krijgen in de voormiddag les via google meet. In de namiddag werken ze die taken verder af. 

3: de hele klas moet thuisblijven en krijgt les door middel van filmpjes

 

Via onderstaande link vind je een mapje voor elke klas. Daarin vind je de filmpjes van de lessen. Ook andere documenten kunnen hierin geplaats worden door de leerkracht.

In de map van de klas is een onderverdeling per dag gemaakt.

In deze mapjes vind je 2 of 3 filmpjes van een van je leerkrachten. Zij leggen je uit wat je moet doen. Bekijk het filmpje goed (en eventueel nog eens) en maak dan je werk in je werkboek (maak alleen wat je leerkracht je zegt).

Heb je vragen? Dan kan je die stellen door te mailen naar je leerkracht, te bellen of videobellen. We kozen de leerstof die belangrijk is en we ook gemakkelijk kunnen uitleggen in een filmpje. Je hoeft je ouders dus geen vragen te stellen, laat hen maar werken!

De volgende dag vind je de verbetersleutel van hetgeen je de dag voordien hebt gemaakt. Verbeter je eerst in het groen je werk van de vorige dag?

google-drive-google-logo-google-classroo