Hoe lid worden?

Gezocht: OUDER (M/V)

Wij zijn…
… gewoon ouders van kinderen van deze school.

Wij kiezen voor deze school omdat we er goede dingen over horen, omdat ze dichtbij is, omdat we er een leerkracht kennen, omdat we er zelf nog geweest zijn… Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich goed voelen in deze school. In het oudercomité werken we, samen met de directie en enkele leerkrachten, aan de verdere uitbouw van de scholen in Mariakerke.

We ondersteunen diverse schoolactiviteiten (bv. kleuterfeest of schoolfeest), maar we zetten ook zelf een en ander op touw. (zie pagina kalender)

Wij zoeken…
… gewoon ouders van kinderen van deze school.

Hebt u interesse in uitdenken, uitwerken, uitvoeren? Word dan lid van het oudercomité.
We vergaderen vijf keer per schooljaar, afwisselend in de Lijsterbeslaan en de Aartshertog­straat. We vergaderen meestal op maandag, om 20.00 uur.

Hebt u interesse om bij activiteiten een handje toe te steken, zonder vooraf aan de vergade­ringen deel te nemen? Word dan vrijwilliger van het oudercomité. Dan kunt u aan de slag tijdens een of meerdere activiteiten van de school of van het oudercomité.

Ons aanbod

Als lid van het oudercomité volgt u de werking van de scholen van dichtbij. U kunt deelnemen aan aparte werkgroepen, waar uw voorstellen of ideeën vorm kunnen krijgen. U komt terecht in een jonge en dynamische groep van ouders.

Als vrijwilliger brengt u positieve energie voor, tijdens of na de activiteiten in en om de school. Zonder uw steun is het voor de scholen of het oudercomité niet evident om iets georganiseerd te krijgen.

Praktisch

Bij het begin van het schooljaar krijgt elke leerling een folder van het oudercomité mee. Daarop staan de data van de vergaderingen. Geeft het bijhorend strookje mee met uw kind naar de klas en wij nemen zeker contact met u op.

 

Contact

o.c.college.mariakerke@gmail.com

collegelijsterbeslaan@skynet.be

college.aartshertogstraat@skynet.be

Website

Facebook